Den rigtige isolering er vigtig for et ordentligt og sundt indeklima

Det er vigtigt at man overvejer, om man har den rigtige isolering i sit hjem. Den rigtige isolering er med til at sikre et godt indeklima i hele boligen. Det har aldrig været lettere og billigere at isolere sit hjem, så kom godt i gang allerede i dag.

I Danmark har vi aldrig været så bevidste om sundhed, som vi er i disse år. Vi spiser sundt, dyrker motion og undgår produkter som er skadelige for os. Men de færreste tænker over hvor vigtig ordentlig isolering er for os når der kommer til sundhed. Den rigtige isolering er med til at sikre et ordentligt indeklima. Min ven arbejder for et stort ingeniørfirma. Oftest når han kommer hjem fra arbejde føler han sig sløj i form af hovedpine og træthed fordi hans arbejdsplads ikke har sikret sig et ordentligt indeklima fordi isoleringen er for dårlig. Den dårlige isolering medfører at temperaturen er for lav i bygningen og luftfugtigheden er for høj. Hvis arbejdspladsen ville have mere tilfredse medarbejdere skulle cheferne sørge for at isoleringen er ordentlig. Undersøgelser viser nemlig at et godt indeklima, er med til at sikre tilfredse og sunde medarbejdere til gavn for arbejdspladsen, såvel som de ansatte. Den rigtige isolering er derfor uhyre vigtig i forhold til sundhed og effektivitet.

Isolering er en billig måde at skabe en sundt indeklima i hjemmet og på arbejdspladsen

5I min vens tilfælde var indeklimaet så dårligt at han blev nød til at skifte arbejdsplads. Ligeledes skiftede seks af hans kolleger også arbejdsplads på grund af temperaturen og luftfugtigheden. Hvis firmaet havde gjort sig overvejelser i form af den rigtige isolering, kunne de spare rigtig mange penge. Den rigtige isolering er en billig måde at sikre at ens medarbejdere føler sig produktive og sunde når de er på arbejde. Mange af de største firmaer i Danmark har stort fokus på deres indeklima. Den rigtige isolering har derfor været med til at gøre disse virksomheder til hvad de er den dag i dag. Isolering har derfor været en billig måde at skabe store økonomiske resultater for disse firmaer. På min vens nye arbejdsplads havde de netop gjort sig overvejelser i forhold til isolering af deres bygninger. Resultatet af dette, var et indeklima hvor temperaturen var rigtig og luftfugtigheden tilpas. Ydermere havde de langt færre udgifter til varmeregninger end mange andre virksomheder. Derfor er den rigtig isolering også bedre for miljøet. Hvis alle i hele verden havde den rigtige isolering i hjemmet og på deres arbejdsplads, ville der blive brugt langt mindre fossile brændstoffer og verdens co2 udslip ville blive formindsket. Så rigtig isolering er ikke bare godt for kroppen og varmeregningen, men også for miljøet. I mange udviklingslande er huse ikke isoleret. Derfor er der for koldt indenfor om vinteren og for varmt om sommeren. Dette forsager at de ikke er lige så sunde som mennesker der lever i huse som er isoleret ordentligt. Korrekt isolering er derfor uhyre vigtig.

Bookmark permalink.