Derfor skal du bruge en anlægsgartner

At have en flot have er en dejlig ting – men det kræver ekstremt meget arbejde og planlægning, hvis du ikke ved, hvor du skal starte. En anlægsgartner kan hjælpe dig med lidt af hvert, når haven bliver et lidt for uoverskueligt projekt. I denne artikel kan du lære mere om, hvad en anlægsgartner kan hjælpe med, samt hvor du finder en henne.

Hvad er en anlægsgartner?

Gartnere er egentlig håndværkere, der plejer og anlægger parker og haver. Hvis du gerne vil finde en god og billig anlægsgartner, skal du bare klikke her. Det gælder om at vælge et godt firma med erfaring.

Med et væld af kompetencer, er der ingen opgaver, du ikke kan få klaret. Du behøver ikke have behov for en komplet makeover af din have for at kunne kontakte en gartner. Nedenunder finder du en beskrivelse af nogle af de opgaver, du kan få hjælp til.

Anlægsopgaver

Anlægsopgaver er de omfattende opgaver, som gartneren kan hjælpe dig med. Her opbygges et areal af din have, som regel ud fra en tegning. Her er der både tale om fliser, mure, trapper og meget mere. Denne slags opgaver udføres ikke blot i private haver, men også i parker og lignende. Gartneren følger processen fra start til slut, og de går helt ned til detaljerne med at plante alt, der skal plantes og opsætte inventar. De gør altså din opgave meget nemmere, hvis du drømmer om en helt anden have, end den du har. Måske drømmer du stort om en japansk have eller en sø – her kan en anlægsgartner også hjælpe dig! Som menigmand kan du nemlig hurtigt komme galt afsted, hvis du ikke har forholdt dig til terrænet og mulige kabler og rør i jorden.

Plejeopgaver

Har du et træ, der er for stort og skygger? Eller en busk, der er stukket af fra dig? Så bør du overveje at hyre en gartner, der kan hjælpe dig med at pleje din eksisterende have. En anlægsgartner kan sågar hjælpe dig med at klippe hækken, så du ikke pludselig står med en skæv hæk, der først er pæn igen flere år efter.

Bookmark permalink.