Har du brug for en minigraver – hvorfor ikke købe den brugt?

Er du eller din forretning på jagt efter det nyeste skud på stammen i forhold til maskinparken? Hvorfor så ikke vælge en godt kørende Eurocomach mingraver, der kan tjene dig godt, selv om den har været mellem hænderne på andre. Og det bedste af det hele er at den kan erhverves til en billig penge i forhold til en helt ny maskine.

En brugt minigraver er ikke noget kedeligt bekendtskab, Eurocomach er et kendt mærke, der omfatter et udvalg af minigravere bestående af 12 forskellige modeller, og de ligger i vægt fra 1 til 6 tons.

Det kan være, du driver et bygge- og anlægsfirma i dag, eller det kan være, du gerne vil eje en minigraver til at varetage opgaver hjemme hos dig selv, det kan sågar være, du har et havefirma, hvor du tager ud for at anlægge have for private, og så er sådan en uundværlig.

Alt hvad der hedder gravearbejde starter et sted, og det er med en minigraver, som er en virkelig effektiv partner, når det kommer til større graveopgaver, men det kan også være et område, der skal jævnes, eller hvis jorden er så kedelig at arbejde med – på grund af fx rødder eller sten, at der skal en maskine til.

Minigraver lyder en smule småt i forhold til, hvad vi snakker om, og det er maskiner op til hele 6 tons, men der er bestemt forskel på en gravemaskine og en minigraver, det er to forskellige maskiner og størrelser, gravemaskinen er typisk at finde på større byggepladser, hvor dens størrelse og radius ikke vil være i vejen for arbejdet.

Hvad er Eurocomach for en størrelse?

Navnet har været en del af maskinernes arv siden 1992, og blev anlagt i Norditalien lige ved Bologna af Sampierana Spa.

Det er kvalitetsmaskiner, der både er sikre og kan stå distancen, og modellerne kommer med det, der kan kaldes for Zero Tail bagende, som gør, at maskinen ikke svinger ud som mange andre modeller, men holder sig inden for båndenes bredde, når maskinen drejer.

En anden lækker ting der følger med er det joystick som maskinerne styres med, hvilket betyder at føreren kan styre hele maskinen med en hånd, samtidig giver de hydrauliske systemer en let betjening og en fornuftig ergonomi.

Den kan bruges til alt, hvad du kan tænke dig, det kan være kloakarbejde, hvis du har en kloakering der skal repareres, så giver det mening at bruge en minigraver, i og med at det er arbejde, der kræver præcision, og så på grund af, at den er både lettere, billigere og mere fleksibel end alternativerne.

Du kan bruge den, hvis du skal anlægge en pool, hvor det igen kræver præcision at ramme poolens omkreds, så du ikke ødelægger haven ved at smide en større maskine ind.

Hvis du har en stor grund, så kan du også bruge den til snerydning, også selv om de sidste vintre ikke har givet ret meget, men der er her heller ingen grund til at bruge arme og ryg til det, og skade dem undervejs, lad maskinen tage det!

Bookmark permalink.