Man kan spare penge med hulmursisolering af sit hus

Når man er husejer, er der ganske givet utrolig mange ting, som man skal holde sig for øje, når det kommer til vedligeholdelse af sit hus. Hvis man er opmærksom på de mange forskellige poster, hvor en optimering vil være gavnlig, kan der nemlig både være penge at spare og andre fordele at hente. En sådan post kan for eksempel være isolering af huset. Rigtig mange huse af ældre dato vil nemlig som regel have en del mindre isolering end husere, der er bygget i nyere tid. Det kommer sig af, at priserne på olie og deslige, og i næste led altså priserne for ens varmeregning i hjemmet, var en hel del lavere, end det er tilfældet nu, og derfor er det netop også vigtigt i dag, at man får tjekket op på, om ens hus er ordentligt isoleret. Dette kan ordnes med en såkaldt hulmursisolering, hvor man simpelthen får fyldt hulrummet mellem ydermur og mur ud med isolering.

Undersøg om dit hus har brug for hulmursisolering

Det kan sagtens være, at man ikke lige er opmærksom på, om ens hus har hulmursisolering eller ej. Måske havde det i begyndelsen, da huset var nybygget, men hvis det nu er af ældre dato, kan det være, at isoleringen er blevet tyndere eller næsten forsvundet, og derfor er det også vigtigt, at man får tjekket op på, om en fornyelse med hulmursisolering vil være på sin plads. Der vil nemlig også være en stor økonomisk fordel og vinding, hvis man får tjekket, om der er isolering, der kan holde bedre på varmen i hjemmet. Hvis man holder varmen inde, vil indeklimaet i huset blive bedre, og det vil kunne ses på varmeregningen, at man ikke skal betale helt så meget, fordi varmen bliver bedre holdt på i huset. Der er altså en hel del gode grunde til at overveje, om man skal have foretaget en hulmursisolering – denne investering kan nemlig hurtigt blive tjent ind igen på sparede penge på regninger.

Det er ganske nemt at få lavet hulmursisolering

Man kan måske frygte, at det skal være et kæmpestort arbejde, hvis man skal have lavet hulmursisolering i sit hus. Men det behøver faktisk slet ikke at være så stort en renovation, hvis blot man har professionelle med sig i projektet. Man kan nemlig nøjes med blot at bore huller i husets facade, og så simpelthen fylde isoleringen ind herigennem. På denne måde kan man altså få isoleret sit hus godt og grundigt, men man behøver ikke at frygte, at man skal i gang med det helt store byggeprojekt for at komme dertil. Når man har en professionel på jobbet, vil man skulle stole på, at de udfører arbejdet ordentligt og grundigt, og det kan man også, fordi det netop er en garvet professionel, der har prøvet det mange gange før. På denne måde kan man altså også vide sig sikker på, at ens hulmursisolering bliver foretaget godt og grundigt – og på en sikrere måde end hvis man selv ville kaste sig ud i et sådant projekt.

Et godt råd: Få lavet et isoleringstjek i dit hus

Som nævnt i det ovenstående kan man altså godt gå i den gode tro, at ens hus er velisolereret, men hvor det pludselig kan vise sig, at isoleringen rent faktisk er mangelfuld, og at man kan spare penge på lang sig, hvis man får lavet en hulmursisolering. Det er altså bestemt det hele værd at få foretaget et check, der kan opdatere ens på isoleringen af huset, og man kan beslutte, om der skal laves hulmursisolering.

Kilde: https://www.papirisolering.dk/isolering/hulmursisolering/

Bookmark permalink.