Nedrivning af væg ændrer hus markant

Sikker nedrivning af køkkenvæg

 

I alt for mange år har vi boet til leje på anden sal i en stor rødstensblok fra 50’erne. Vi ville så gerne ud af lejligheden og over i eget hus, da vi stod og skulle have barn nummer to.

Vores problem var, at banken ikke ville være med i forhold til de huse, vi kunne præsentere dem for. Vi kiggede derfor på den lidt ældre boligmasse, og der er meget at vælge imellem.

Men i mange af de huse skulle der laves frygteligt meget, og det hus, vi så endte med at forelske os i, havde også en bærende væg mellem køkken og stue, som vi gerne ville have fjernet. Men hvordan griber man nedrivning af væg an?

Ønsker og muligheder

 

For os, som ikke er fagfolk, er det umuligt at overskue nedrivning af væg. For hvad kan konsekvensen være?

Vi tænkte, at vi blot ville skrive vores ønsker til ændring af rummene ned, og så kunne vi jo kontakte en fagmand bagefter.

Vi ønskede at slå en væg mellem køkken og stue ned for på den måde at få et meget større og bedre køkkenalrum. Det ville forøge husets værdi, og ville give os noget, der kom tæt på drømmehuset.

Er nedrivning af væg muligt?

Nedrivning af væg

Med ønskeblokken fyldt op – for vi havde også kig på ændringer i forbindelse med badeværelse og en indgang, der aldrig blev brugt, gik vi til virksomheden BærendeVæg.dk.

Manden fra BærendeVæg var slet ikke afskrækket, og det gjorde os straks mere fortrøstningsfulde.

Han fortalte, at de har håndværkere og muresvende, der ikke laver andet end at hjælpe folk med de mest forskellige ønsker til flytning af vægge og nedrivning af væg eller lignende. De kunne helt sikkert vurdere, om nedrivning var muligt, fortalte han os.

Prisen for nedrivning af væg mellem køkken og stue

 

Efter fraflytning af lejligheden og købet af huset var vores økonomi dog ikke sådan, at vi bare kunne strø om os med penge.

Prisen på nedrivning af den omtalte væg var derfor afgørende. Vi fik dog hurtigt et pristilbud

Det viste sig, at nedrivning i vores hus bestemt var en mulighed – også indenfor vores budget. Vi gik derfor i gang, så det hele kunne være klar inden fødslen, og vi har bestemt ikke fortrudt noget.

I dag har vi det skønneste hus, der danner rammen om vores lille familie, og vi er snart ved at være klar til at gå i gang med nedrivning af væg mellem badeværelse og den lille gang. Vi mener ikke, andre skal betænke sig på at få et tilbud på ændring af rummene i deres hus. De er billigere, end man tror.

Bookmark permalink.