Rensning af vand kan nemt give rent drikkevand på skibe

Har I som rederi brug for en ny metode til at lave drikkevand ombord på jeres skibe? I er sikkert gået væk fra ideen om at have vandtanke med ombord. Det flyder meget at have de store vandtanke stående med vand til mange dage og til alle mandskabets behov. Det er både personlig hygiejne og madlavning. Samtidig optager vandtankene dyrebar plads, der kunne være brugt bedre på noget andet. Det er derfor værd at overveje, om det ikke er på tide at finde en anden løsning.

Bin-x har i mange år forhandlet produkter til rensning af vand ombord på skibe. De har derfor godt styr på, hvad der rører sig på markedet. De har derfor de bedste maskiner til salg, som der findes i branchen. Det er solide og holdbare maskiner, der kan yde meget, og som ikke kræver særlig meget vedligeholdelse. Det er derfor en rigtig god investering. Bin-x har rensningsanlæg, der er lavet specielt til skibe. Det gør, at der er tænkt på alle de krav, der måtte være til vandrensning ombord på et skib. Læs mere på http://www.bin-x.com/

Rensning af vand også, når skibet ligger i havn

Problemet med mange renseanlæg er, at rensning af vand ikke kan finde sted, når skibet ligger i havn. Det kan være anlæg, der er koblet sammen med skibets motor. Hvis skibet ligger i havn i længere tid, kan det blive et problem. Det går jo faktisk slet ikke. Vand er noget af det vigtigste for os mennesker. Der skal være vand. Ellers kan vi ikke leve. Det er derfor vigtigt, at jeres mandskab har adgang til rigelige mængder af rent drikkevand – også når de ligger i havn.

Bin-x’ rensningsanlæg kører på elektricitet. Så længe der er el, vil det altså være muligt for pumpen at køre og for mandskabet at få rent vand at drikke og vand til personlig hygiejne. Det gør anlæggene til en god investering. Når det kommer til dem, er der virkelig tænkt på alle aspekter af

Rensning af vand er nemt og hurtigt på havet

Bin-x’ anlæg tager alle sammen saltvand ind og renser det, så det bliver til ferskvand. Det er derfor lige til at drikke, når det har været igennem rensningsanlægget. Hvordan man skulle skaffe rent drikkevand ombord på skibe, har altid været et stort problem. Derudover er der meget andet at holde styr på, når man sejler rundt i verden. Det kan både være på grund af industri, som fornøjelse eller som krydstogtskib. Lige meget hvad er det en god ide at investere i et pålideligt anlæg. Det vil gøre hverdagen ombord på skibet meget nemmere – både for besætningen og for eventuelle passagerer.

9Ombord på skibe kan behovet for at få kølet motoren med vand også opstå. Men det er vigtigt, at det er ferskvand. Her har Bin-x også et godt anlæg. Det er anerkendt af flere producenter af skibsmotorer og er derfor med til at hjælpe med at holde motoren kold på en sund og ordentlig måde.

Bookmark permalink.