Sådan vælger du den rigtige damask dug

En meget populær form for dug i Danmark er den meget velkendte damaskdug. Det er nemlig helt generelt meget normalt at benytte sig af en dug i Danmark, men netop denne form for dug er meget populær. Derfor skal man selvfølgelig have en, men det kan godt være en smule svært, hvis man ikke har så meget styr på det. Så man kan sagtens få hjælp til at bestemme, hvordan man vælger den helt rigtige damaskdug. Hvis man først og fremmest har svært ved at finde ud af, hvor man køber sådanne duge, så vil man starte med at kigge hos https://maaho.com/da/duge/damaskduge/.

Den helt rigtige farve

Den vigtigste del ved sådan en dug er helt klart farven, så den skal man selvfølgelig også huske at tage stilling til. Det kommer egentlig meget an på, hvad man personligt er til. Hvis man bare gerne vil have en meget enkelt dug, så bør man gå med en hvid, sort eller måske grålige farver. Hvis man derimod gerne vil prøve noget mere interessant, så kan man også vælge en dug, hvor selveste dugen har én farven, men mønsteret har en helt anden farve. Det kan nemlig også være en spændende kontrast. Man skal selvfølgelig bare vælge noget, som man selv synes er pænt.

Muligheden for flere forskellige mønstre

En meget stor del af disse damaskduge er egentlig selveste mønsteret, så det skal man også blive enig om, før man kan købe den endelige dug. Der er nemlig forskellige mønstre, så der er også nok at vælge imellem. Hvis man bare vælger en dug, hvor det hele er ensfarvet, så behøver man nok ikke at tænke så meget over mønsteret. Hvis man derimod har to separate farver, så bliver tingene meget mere tydelige. Der er mange forskellige af vælge imellem, men man kan sagtens finde et mønster, som man godt kan lide. Man skal bare være lidt tålmodig.

Bookmark permalink.