Skøn miljøet og brug solceller og god isolering

Der findes så mange grunde til at være mere grøn, og derfor gør jeg også hvad jeg kan for at beskytte miljøet – det er en ting, som jeg går meget op i nemlig. Jeg vil virkelig gerne gøre det bedste for de folk og dyr der bor på planeten. Også alt andet, der er her på vores skønne jord. Det har jeg altid gjort. Derfor skal jeg også lige have fundet mig nogle billige priser på solceller her i København, hvor jeg bor, og de skal placeres på husets tag. Det er rigtig godt for miljøet, og det er også noget, som man kan spare mange penge på. Det er jo en win-win situation, som vi kalder det.

gode-tilbud-solcellerEllers har jeg ikke så meget på hjerte. Jeg skal til min fasters 50 års fødselsdag i weekenden, og det ser jeg rigtig meget frem til, for der kommer en masse fede mennesker, som jeg ikke har set i lang tid.

Kører det ellers for jer? Jeg har det rigtig godt, og det er jo altid dejligt at have det godt. Det kan jeg godt skrive under på. Hvordan har I det? Jeg håber at I har det herregodt allesammen. Det kan jeg også godt love jer for. Heh.

Jeg sidder lige pt og overvejer at få lavet lidt isolering: for det synes jeg den ondelyneme, at mit hus trængertil nu her når det bliver efterår og vinter. Det går jo ikke, at jeg og konen sidder og fryser. Og huset har desuden heller ikke godt af at det trækker ind. Til vores projekt har vi fundet en dygtig tømrer fra Ikast, og vi tror at vi har fundet den helt rette. Vil egentlig også gerne se om jeg ikke kan få nogle gode priser og tilbud på tømrer i Odense. Det kunne være verdensklasse.

Nå, jeg tror jeg vil smutte ud og feje blade sammen, for jer synes allerede de er begyndt at falde af, og det er sgu noget sørgeligt noget! Vi ses

Bookmark permalink.