Tag en tur på bondegård med Playmobil

Du kender helt sikker Playmobil fra din egen barndom. Så hvorfor ikke også gøre det til en sjov del af dit barns leg også? For eksempel har I muligheden for sammen at tage en tur ned i et helt bondegårdsunivers, som Playmobil har skabt. Der er nærmest alt, hvad man kan forestille sig, når man tager på en fiktiv bondegårdsferie, og resten må der bruges fantasi til at finde frem. Det er noget af det, Playmobil især er kendt for. At skabe et sjovt univers, hvor både drenge og piger kan få mange timer til at gå. Både med det univers, der nu lægges op til, at man leger med, men selvfølgelig også muligheden for at skabe sit helt eget skøre univers.

En tur rundt på gården

Lad os starte i den helt store gård, hvor der er plads til både bondemanden, hans kone og ikke mindst en stald til både køer, grise og høns. Der er også mulighed for en lille lur i bondemandens tilhørende seng.

 

Går vi ud på gårdpladsen, er der både en kaninindhegning med kaniner i, som man kan lege med, der er et hundehus til familiens hund, og derovre står familiens hestevogn, som man kan tage en tur i. Ovre bag ved selve huset er hestene. Her der både en fold til hestene, der er en vaskeplads til de mange heste, der kommer forbi, også er der et stort ridecenter med stalde, og mulighed for at fodre hestene. Her følger der også hestepassere med og et lille føl.

 

Selvfølgelig kan man også køre en tur med de traktorer, som bondemanden bruger på sin gård. Både dén til høsten og den med anhænger. Der er altså rent udsagt alt, hvad man kan tænke sig, når man tager på en fiktiv tur på bondegården.

 

Når hele familien og medarbejderne er samlet, er der lige pludselig rigtig mange folk på gården, og så er det muligt at være mange til at lege, hvis man selvfølgelig kan finde ud af det. Der følger også mange småting med til de forskellige sæt, så det er med at find en beholder, der kan holde styr på både dyr, mad og tilbehør til ridecenteret på én gang.

Playmobil-universet

 

Hele universet omkring Playmobil er kæmpestort, og der er mange forskellige ting, man kan både samle på og lege med. Og det gælder uanset hvilken kategori, man kunne tænke sig at bygge sit fantasiunivers op indenfor. Derfor inddeler Playmobil netop også sit legetøj i forskellige universer, så det er nemmere for både børn og forældre at finde rundt i, hvad der er at lege med.

 

Udover en tur på bondehården, kan man også tage en tur i zoologisk have eller på prinsessens slot. Man kan også have både et politvæsen og et brandvæsen, der kan sørge for at holde orden. Alt dette er også med til at lære børnene hvordan et samfund fungerer. Eller i hvert fald give den et skridt på vejen til at lære, hvordan forskellige ting fungerer. Det kan være smart at bringe de ting i spil igennem leg, sådan at det bliver nemmere at forklare barnet nogle ting, både nu og når han eller hun bliver ældre.

 

Fordelen og ulempen ved Playmobil er netop også, at man kan få så mange forskellige ting. Det gør, at der altid er noget at købe af legetøj, men samtidig kan man også få for meget, og der er rigtig mange små ting, som kan blive væk eller blive slugt, hvis børnene er for små. Så det skal man også tænke over, inden man går ud og køber sig fattig i de forskellige universer.

Bookmark permalink.