Vippe extensions

Jeg har aldrig helt kunne finde ud af at holde skønhedsritualer ved lige. Så blev jeg farvet, og skulle komme tilbage efter noget tid for at få lavet bunden, men det kom jeg helt fra. For første gang, kan jeg finde ud af det. Sagen er en helt andet når det gælder vippe extensions.

Volume Lashes – en genial løsning til ferien

Jeg havde hørt en masse tale om det, men jeg synes ikke lige, at jeg selv skulle prøve det. For mig var det ikke problematisk at tage sminke på om morgenen og fjerne det igen. Men da jeg skulle ud på en længere rejse, hvor jeg både gerne ville have make-up på en gang i mellem, men samtidig ikke gide bruge tid på det og tænke på at fjerne det igen, da det var en længere rejse i Caribien med en blanding af hikingture samt dansable aftener, så gav jeg vippe extensions en chance – og det fortryder jeg da ikke en sekund. Jeg vidste ikke helt, hvad der var det rette i forhold til mit behov, så derfor søgte jeg info om volume lashes. Det skulle vise sig at være en helt genial løsning. Jeg skulle ikke bekymre mig om hverken tid eller praktiske ting i forhold til at tage make-up på. Det var praktisk, når jeg var på stranden, på ture og ikke mindst, når jeg skulle ud om aftenen og danse. Virkelig let og praktisk!

7281530984_32448e8516

Vippe extensions opfyldning og vanedannende

Når du får lavet vippe extensions holder det jo ikke forevigt, så derfor er det en god idé at have in mente, hvor længe det holder og hvornår det skal fyldes op. Der kan nemlig godt komme et stadie, hvor det ser lidt sjovt ud, når vipperne falder af, hvis ikke man får fyldt på igen. Mine vipper holdt det meste af min rejse, og det første jeg gjorde, da jeg kom hjem var at bestille en tid og få sat flere på igen. Mange af mine veninder sagde før, at når man først har prøvet det en gang, så bliver man afhængig. Den hoppede jeg ikke på, men nu, efter jeg kastede mig ud i det i forbindelse med min rejse, så vil jeg da gerne tilslutte mig dem, det er stærkt vanedannende, og man vænner sig hurtigt til ikke at skulle tænke så meget over det ene eller det andet i forbindelse med make-up.

Bookmark permalink.