Vores drømme blev hurtigt knust

Min familie og jeg fandt endelig drømmehuset. Det var et slidt, gammelt hus, men med massere af charme. Det var i det område vi drømte at bo i, det var til en overskuelig pris og vi fik hurtigt håb for fremtiden. Vi brugte mange sensommernætter på terrassen, hvor vi levede det gode liv, i vores nye fantastiske hus, der virkelig var alt vi nogensinde havde drømt om. Det var dog indtil vi fandt ud af hvad der gemte sig i væggene, nemlig asbest. Asbest er et byggemateriale der er i mange år blev brugt, materialet grundet varmeisolering og ildfasthed. Asbest er dog et farligt materiale, og er i dag forbudt at bruge. Derfor blev vores boligdrømme selvfølgelig hurtigt knust.

Vi havde stærkt brug for hjælp

Asbestsaneringer dog ikke noget der er muligt at gøre selv – og vi var helt overbevist om at det ville koste en bondegård. Vi havde lige købt huset, og derfor selvfølgelig brugt en masse penge, og ikke regnet dette ind i vores budget også. Igennem Preben Hockerup AS, fandt vi dog den hjælp vi havde brug for. Vi havde venner, der havde været igennem samme problem flere år tilbage, og de viste os Preben Hockerup, hvor vi der igen fik håb.

Slet ikke så smertefuldt som man skulle tro

Det  gav et sæt i maven, da vi fandt ud af at vores hus var bygget op af asbest, og vi var sikre på at det ville blive et langt og smertefuldt forløb. Asbest er meget farligt, og er så skadeligt for lungerne at det kan forsage stenlunger. Det var derfor helt essentielt for os at finde kvalificeret hjælp, der vidste hvad de lavede, og havde kompetencerne til at skaffe asbesten af vejen, på en sikker og ansvarlig måde. Den hjælp vi fik hos Preben Hockerup, var uden tvivl den bedste hjælp vi kunne få. Det vigtigste for os var at være sikker på at alle de gifte stoffer er ude af huset. Vi lærte at asbest blev brugt i mange forskellige byggematerialer, som blandt andet gulvlim og tagplader. Det er derfor en større opgave at sikre sig at der ikke gemmer sig mere, men Preben Hockerup, sørgede helt sikkert, trygt og hurtigt, at alt var væk, og vi fik vores husdrømme tilbage. Til sidst i forløbet blev der nemlig lavet flere kontrolmålinger, der sikrede os at alt forureningen var væk.

Sanering er ikke helt nemt

Sanering kræver meget. Det er giftige stoffer man har med at gøre. De giftige stoffer skulle jo hverken gå ud over os, miljøet, omgivelserne eller for den sags skyld de medarbejdere der skulle fjerne giftstofferne. Preben Hockerup er er firma der klart er eksperter indenfor deres felt. De fjernede giftstofferne på ansvarlig og miljø bevist måde, så det hverken gik udover miljø, omgivelser eller mennesker. Udover at de til sidst lavede flere kontrolmålinger, blev der også udført dokumentationer og evalueringer, der virkelig gav os en tryg mavefornemmelse. Det var lige den hjælp vi havde brug for, til vores mareridt, der alligevel endte godt.

Bookmark permalink.