Arbejdsplatforme kan være et lovkrav

Byggeriet boomer i Danmark igen efter mange års stilstand. Det begynder langsomt at nærme sig det niveau som vi så i de glade 2000er. Det betyder at byggeriet går hurtigst og mange virksomheder prøver at løse opgaverne hurtigst muligt men ofte glemmer de at tænke effektivt og det koster penge. Dette gælder ved for eksempel arbejdsplatforme.

Arbejdsplatforme kan lette arbejdsgangen

At arbejde i højden giver altid visse udfordringer. Det tager tid at få materiale og udstyr op og ned. Men der er stor forskel på hvilke arbejdsplatforme som giver den bedste logistik. Eksempelvis disse arbejdsplatforme http://www.cs-citystilladser.dk/service/arbejdsplatforme/ giver mulighed for at få effektiviseret arbejdsgangen.

 

Tid er penge og giver dig en ekstra konkurrencefordel

Konkurrencen er intensiveret i byggebranchen. Konkurrencen fra Østeuropa trænger sig på. Derudover er de mange online tilbudsportaler ligeledes et konkurrenceaspekt som skal tages alvorligt og gør at du som håndværksmestre skal du effektivisere dine arbejdsgange. For i dag skal du ikke arbejdere hårdere men arbejdere smartere.

Når du beregner et tilbud gør du klogt i at overveje hvordan du får en konkurrencemæssig fordel i forhold til dine konkurrenter. En af disse måder er en effektiv arbejdsplatform. For har du en god arbejdsplatform betyder det at dine medarbejdere kan komme i højden og ned igen hurtigere.

Arbejdsplatformen er en del af sikkerheden

Et andet aspekt der er værd at undersøge er hvorvidt arbejdsplatformen er et lovkrav for det projekt du skal udføre. For der er nogle typer af byggerier som kræver en arbejdsplatform. Så betyder det ingenting om hvorvidt det vil forberede effektiviteten at have en arbejdsplatform da det alternativt vil koste en betragtelig formue i bøde såfremt du ikke har en arbejdsplatform når den er påkrævet. Desuden vil dine medarbejdere værdsætte at du lever op til dit ansvar som håndværksmestrer som bekymrer sig om deres helbred. Det giver dem en form for sindsro og betyder at de er villige til at arbejde hårdt for dig. For tilliden til lederskabet betyder alt, og en af måderne man får det på er ved professionel omsorg.

Så uanset om det er påkrævet eller ej bør du undersøge om en arbejdsplatform ikke er en god idé for dit næste byggeprojekt.

 

Bookmark permalink.