Effektive termoruder med energiglas

Skift til energieffektive termoruder og klæd dig godt på til vinterens kulde. Termoruder med energiglas holder effektivt på varmen og sikrer et forbedret indeklima. Med disse ruder vil du opleve minimalt varmetab, forøget isolering og reduceret energiforbrug. På denne måde kan du ansvarlig overfor din pengepung og miljøet i en og samme investering. Oplev et forbedret indeklima med energieffektive termoruder, der effektivt sørger for at holde varmen inde og kulden ude.  Samtidig undgår du med disse ruder træk og forebygger automatisk skimmelsvamp. Disse termoruder med energiglas er innovative og revolutionerende på markedet og sikrer den bedst mulige isolering. Det kan altid betale sig at skifte til energieffektive termoruder, da besparelsen på varmeregningen er betydelig og energibesparelsen væsentligt gavner miljøet.

 

 

Spar på varmen med energieffektive termoruder

Med energieffektive termoruder kan du klæde dig og din familie godt på mod vinterens kulde. Disse termoruder  med energiglas er mere isolerende og dermed energieffektive. Dette sikrer at du både sparer på varmen og derfor også på varmeregningen. Hvor normale ruder typisk består af to lag glas placeret med en vis afstand fyldt med luft eller en isolerende gasart, er energieffektive ruder anderledes. Disse termoruders inderste glaslag er belagt med et tyndt lag metal, som sørger for at en stor del af varmen fra sollys bliver reflekteret tilbage til rummet. Energiglas er mere effektive, fordi man udfylder hulrummet mellem glasruderne med luftarter som krypton eller argon. Disse giver en effektiv isoleringseffekt, idet de bremser udvekslingen af varme mellem de to glaslag. Om sommeren har energiruden en solafskærmende effekt, imens den om vinteren bremser varmeudstråling.

 

Vælg mellem et, to eller tre lags energiglas. For hvert glaslag stiger isoleringsevnen væsentligt og forbedrer rummets indeklima. Endvidere kan en rude med flere glaslag virke kraftigt lydisolerende.
For at opnå den højeste isoleringseffekt, bør man investere i en 3-lags energirude. Med denne oplever man en væsentlig forbedring, både af indeklimaet og økonomien. Med en investering i energieffektive termoruder, holder man både solvarmen inde og kulden ude.

 

At skifte til energieffektive gavner både dig og miljøet

Hvis du har en høj varmeregning uden grund, kan det være tid til at skifte til energiruder. Det kan også være at dit hjem blot trænger til fornyelse og bedre isolering. Hvad end årsagen er, er det en god investering i hjemmet at skifte ruder til energiglas, som du både sparer energi og penge på. Du sparer på varmen og det gavner din økonomi. På denne måde bliver du mere miljøbevidst, mens du samtidig tager hensyn til din pengepung. Beløbet det koster at investere i nye energiruder, er typisk tjent hjem efter 2-3 år, grunden den lavere varmeregning og den højere ejendomsvurdering. Disse energiruder sikrer et minimalt varmetab, en betydeligt lavere varmeregning og samtidig en høj reducering af miljøbelastning. Det er derfor en god investering der kan betale sig på længere sigt. Firmaet der udbyder disse termoglas har høj fokus på kvalitet, fleksibilitet og fuld kundetilfredshed.

 

Forbedret indeklima med energiglas

Med termoruder med energiglas vil du opleve en forbedring af indeklimaet. Med termoruder undgår du træk for ruderne, Du vil endvidere opleve mindre kondens og energieffektive ruder forebygger automatisk mod skimmelsvamp. At have energieffektive termoruder sikrer lettere opvarmning af huset og en enorm reducering af varmetab. Ønsker man at kunne fyre op for varmen denne vinter med god samvittighed både overfor sin økonomi og overfor sit miljøansvar, bør man investere i energieffektive termoruder. På denne måde sparer man effektivt både på energiforbruget og varmeregningen. Man opnår en længerevarende og effektiv løsning der gavner hele familien og skaber et bedre indeklima.

 

For mere info om de energieffektive termoruder, se her: https://detklareudsyn.dk/termoruder-med-energiglas/ .

Bookmark permalink.