Billige reservedele til påhængsmotor

Når motoren skal repareres       

Mig og min kammerat var helt oppe at køre, da vi langt om længe fik taget os sammen og købte en båd med en halvpart til hver. Nu skulle vi på tur uden koner og børn.

Det er ikke en specielt dyr båd, men da vi for det meste fisker sammen og kun nogle gange sejler hver for sig, var der ingen grund til at købe hver sin båd.

Vores båd har en Yamaha påhængsmotor, og da vi købte den kørte den optimalt, som sælgeren udtrykte det, og samtidig var den ikke særligt gammel. Et rigtigt godt køb.

Reservedele til påhængsmotor når den sætter ud

Motoren skulle imidlertid ikke blive ved med at køre optimalt, skulle det ret hurtigt vise sig. Øv. Træls.

Sådan kan det gå, og båd og motor var købt uden garanti gennem den Blå Avis, som så mange har gjort før os. Nu var gode råd dyre, for vi er begge sådan indrettet, at vi vil have en skarp pris uden for mange dikkedarer.

Reservedele til påhængsmotor til rimelige priser

Vi gik straks i gang med at lede efter reservedele til vores Yamaha påhængsmotor, men de skulle vel at mærke samtidig var af en god kvalitet.

Det fandt vi til slut hos firmaet AnyParts, som man kan kalde Europas største reservedelslager. De har nemlig stort set alt i udstyr, grej og reservedele til påhængsmotor. Men ikke kun det – faktisk er det svært at finde et køretøj, de ikke har reservedele til. For virksomheden mere end 80.000 artikler i deres sortiment.

Derfor kan vi nu vedligeholde vores påhængsmotor og på den måde sørge for, at den ikke bryder sammen igen. Vedligeholdelse er nemlig det allervigtigste for en motor, der ofte pløjer sig gennem saltvand og vindsprøjt.

Motoren og sikkerhed til søs

Nå, men vi fik repareret vores motor, og har ikke siden oplevet bøvl. Problemet var tilførslen af brændstof – altså en detalje – der let lod sig reparere.

Men det kunne have været meget værre, og for os handler reservedele til påhængsmotor om sikkerhed – kort og godt.

Vi har derfor ikke fortrudt, at vi er begyndt at handle hos AnyParts, og flere af vores bekendte i bådklubben har også købt alt lige fra køling, vandpumper, styresystemer, kabelbånd osv. På vores anbefaling, fordi vi ved, hvad kvalitet betyder – især for dem, der sejler alene ud i deres båd.

Bookmark permalink.